Free Plan includes 1000 Characters/Month

Speakatoo has gained love and trust worldwide.

400K +

Users

google reviews
4.6 Rating

Provoje

arrow
PLATFORMA MË MIRË

pse na zgjodhet nes

Ndërfaqja e Speakatoo është e thjeshtë, duke ofruar dalje realiste të zërit dhe konvertim pa probleme të tekstit në të folur për përdoruesit. Zgjidhje perfekte për tregtarët, autorët, mësuesit, studentët, mbështetjen, krijuesit e produkteve, etj.

 • Lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje në shumë gjuhë
 • Konvertimi i saktë i të folurit
 • Çmimi i përballueshëm
Parapamje Efektet Çmimet
Speakatoo
Ndërfaqe e lehtë
Zëra me AI HD
Integrimi API
Parapamje e pakufizuar
Zëri realist

99% e përdoruesve nuk mund të dallojnë AI dhe Njeriun

zonjë

Dëgjoni një zonjë të rrëfejë historinë e 'Korbi të Etur' në një mënyrë të gjallë.

Fëmijë

Tani, dëgjoni të njëjtën histori të treguar me zërin e një fëmije, duke tingëlluar krejtësisht e natyrshme.

arrow

Dhe me mend çfarë! Të dy janë zëra të AI!

arrow
Veçoritë

Një përmbledhje e veçorive

01
850 Voices
850 zëra

Speakatoo përmban 850 zëra, duke ofruar thekse dhe tone të ndryshme për sintezë realiste dhe tërheqëse të të folurit.

02
audio controls
Ndrysho zëri shpejtësinë

Rregulloni shpejtësinë e zërit, lartësinë, volumin. Shkarkoni MP3 dhe WAV me kontrolle të avancuara të të folurit.

03
130+ languages
mbi 130 gjuhë

Eksploroni platformën tonë tekst në të folur, me 850+ zëra të AI në 130+ gjuhë dhe thekse të ndryshme.

04
accent
Thekse

Eksploroni thekset e ndryshme dhe zërat autentikë të Speakatoo për tregim dhe komunikim.

05
Breathing pauses
Frymëmarrja ndalon

Përmirësoni përmbajtjen tuaj audio me efekte realiste të frymëmarrjes dhe pauza duke përdorur platformën tonë tekst në të folur.

06
interface
Ndërfaqe e lehtë

Speakatoo është miqësor për përdoruesit, i lehtë për t'u naviguar dhe i njohur gjerësisht për shumëllojshmërinë e tij në aplikime të ndryshme.

07
File history
Historia e skedarit

Ne ruajmë regjistrat e projekteve, duke ju lejuar t'i përdorni ato në çdo kohë, kudo për lehtësinë dhe fleksibilitetin tuaj.

08
preview
Parapamje

Speakatoo ofron një pamje paraprake me 10 fjalë për shikimin, modifikimin dhe shënimin e lehtë të llojeve të ndryshme të skedarëve.

effects
Emocionet

Efektet e avancuara

Shtoni emocionet njerëzore si të lumtur, të trishtuar, të zemëruar, të emocionuar, shpresëdhënës, lajme, të bërtitur, frymëmarrje, kontrollin e timbrit dhe pëshpëritje për një përvojë tingulli më të pasur dhe më të nuancuar.

 • Efektet e avancuara njerëzore
 • Kontrolli i nivelit, lartësisë dhe volumit
 • Rregullimi i theksit dhe tonit
Krijo llogari Çmimet
Një analizë krahasuese

Çfarë e bën të veçantë Speakatoo?

TTS të tjera

other tts
 • Teknologji e vjetëruar
 • Përshtatje e kufizuar
 • Mbështetje e kufizuar gjuhësore
 • Cilësi më e ulët e audios
 • Zhvillimi i ndenjur
 • Ndërfaqe komplekse

Speakatoo

speakatoo product image
 • Mbështetje për Shumë Gjuhë
 • Rrjeti nervor i avancuar
 • Opsionet e personalizimit
 • Prodhim me cilësi të lartë
 • Përmirësim të vazhdueshëm
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
Rasti i përdorimit

Eksplorimi i aplikacioneve tona

Social Media Videos

Videot e mediave sociale

Krijo video të mediave sociale me zëra premium HD AI.

Speakatoo Text to Sppech Converter

E-commerce

Krijo video demo për produkte dhe shërbime me lehtësi.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Podkastet

Krijo episode të automatizuara, tërheqëse të podcast-it pa mundim.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Perdorim komercial

Gjeneroni reklama zanore dhe përmbajtje promocionale pa probleme.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Audiolibra

Konvertoni librat e shkruar në formate të fjalës së folur.

Speakatoo Text to Sppech Converter

E-Learning

Ofroni materiale edukative interaktive, të drejtuara me zë.

Text to Sppech Converter

Shitjet

Rritni shitjet me prezantime zanore bindëse dhe të automatizuara.

Text to Sppech Converter

Mbështetje

Ofroni mbështetje për klientët me përgjigje të automatizuara IVR.

Text to Sppech Converter

Dokumentare

Tregoni dokumentarë me zëra me tinguj profesional.

Mostra e zërit

Shikoje paraprakisht zërat shqiptarë

  Anila
  Ilir
Hapat

Si të konvertohet teksti shqip në të folur?

1. Zgjidhni gjuhën shqipe

Zgjidhni gjuhën shqipe nga lista ose provoni konvertimin e tekstit në të folur të Speakatoo në 130+ gjuhë.

2. Zgjidhni çdo Zër Mashkull/Femër

Zgjidhni një ton zëri, shikoni paraprakisht atë dhe kaloni midis opsioneve për të gjetur atë të duhurin përpara se të konvertoni tekstin në të folur.

3. Shkruani përmbajtjen tuaj

Ngjitni ose shkruani përmbajtjen tuaj të tekstit për konvertimin brenda kufirit të karaktereve.

4. Vendosni Audio Control ose Voice Effects

Rregulloni shpejtësinë, lartësinë ose volumin në kontrollin e audios. Aplikoni efekte zanore si Angry, Cheerful, Excited, Shouting, Whispering dhe më shumë.

5. Zgjidhni formatin e dëshiruar të skedarit të daljes

Krijoni skedarë dalës në formate si mp3, wav, mp4, ogg dhe flac. Zgjidhni formatin që i përshtatet nevojave tuaja.

6. Klikoni në Synthesize & Download

Gjeneruesi ynë i zërit në internet i AI do ta konvertojë tekstin tuaj në audio me cilësi të lartë në vetëm disa sekonda. Ju mund të shkarkoni skedarin tuaj audio nga lista.

tts

Pricing Plans

1000 characters FREE per month on Sign-up! No Card Required!

payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method

Basic

USD 9

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

 • 50,000 Characters Credit
 • 130+ Languages
 • 850+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Email/Ticket Support
Best Seller

Standard

USD 26

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

 • 200,000 Characters Credit
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Email/Ticket Support

Premium

USD 51

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

 • 700,000 Characters Credit
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Dedicated Support

Enterprise

USD 68

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

 • 1 Million Characters Credit
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Dedicated Support

Basic

USD 7

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

 • 50,000 Characters / Month
 • 130+ Languages
 • 850+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Email/Ticket Support
Buy Now
Best Seller

Standard

USD 21

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

 • 200,000 Characters / Month
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Email/Ticket Support
Buy Now

Premium

USD 41

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

 • 700,000 Characters / Month
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Dedicated Support
Buy Now

Enterprise

USD 54

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

 • 1 Million Characters / Month
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Dedicated Support
Buy Now

Politika e rimbursimit

Shijoni paqen e mendjes me politikën tonë të kthimit 30 ditë, duke siguruar kënaqësi dhe fleksibilitet për të gjitha blerjet tuaja.

Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter

Esteemed by Users in 120+ Countries.

Esteemed by Users
Need Help?
shape-1 shape-2 shape-3 shape-4 shape-5
Testimonials

Happy Users

sharanya-sinha
Sharanya Sinha

Great text to speech support, easy dashboard to use, best affordable plans.

anmol-kukreja
Anmol Kukreja

great tool for professional use and very responsive support team. kudos!

kundan-nandan
Kundan Nandan

The best text to speech tool, additionally this tool has all best voices plus the pricing is also really good.

priyanshu-verma
Priyanshu Verma

Real nice voices, specially Punjabi and Kannada. Completely Satisfied.

Our Esteemed Clients

tata-project
big-basket
accenture
holiday-inn-express
expedia-group
lsib
Schneider-electric
abbott
mx-player
simc
Deloitte-logo
infosys-logo
Compatibility

Compatible with all Platforms

instagram
youtube
Facebook
tiktok
audacity
imovie
linkedin
Keni Ndonjë Pyetje

Pyetjet e bëra më shpesh

Speakatoo është një platformë Tekst në të folur (TTS) që konverton çdo përmbajtje teksti në zë që tingëllon natyral si njeriu. Me fjalë të tjera, ai i lejon përdoruesit të gjenerojnë skedarë audio të kompjuterizuar me zë nga teksti i shtypur. Këta skedarë mund të përdoren në aplikacione të ndryshme si e-learning, prodhim video dhe audio, prezantime etj.

Po, zërat e AI të Speakatoo janë krijuar për të përcjellë emocionet njerëzore, ndjeshmërinë dhe simpatinë. Kjo rrit përvojën e përgjithshme të dëgjimit dhe e bën fjalimin e krijuar më të natyrshëm dhe tërheqës.

Po, Speakatoo TTS mbështet integrimin REST API përmes të cilit ju mund të integroni shërbimet tona me çdo aplikacion ose faqe interneti të palëve të treta. Ju lutemi referojuni dokumentacionit tonë për më shumë referencë.

Speakatoo API ofron një gamë të gjerë karakteristikash dhe funksionesh. Ai u mundëson zhvilluesve të dërgojnë tekst për konvertim në zëra, të zgjedhin nga zëra të ndryshëm të AI dhe të marrin skedarët audio të gjeneruar në formatin MP3. API ofron fleksibilitet dhe kontroll për përfshirjen e aftësive Teksti në të folur të Speakatoo në aplikacionet tuaja.

Absolutisht! Speakatoo i lejon përdoruesit të shkarkojnë skedarë të konvertuar nga tekst në të folur në formate të njohura si mp3, mp4, wav, ogg & flac. Kjo mundëson integrimin e lehtë të audios në aplikacione ose platforma të ndryshme.

Po! Speakatoo është një zgjedhje e shkëlqyer për aplikacione të ndryshme profesionale. Mund të përdoret në platformat e mediave sociale, platformat e mësimit elektronik, projektet me zë, sistemet e automatizuara të mbështetjes së klientit dhe të gjitha qëllimet komerciale.

Explore More

Additional Text To Speech Voices