Free Plan includes 1000 Characters/Month

Speakatoo has gained love and trust worldwide.

400K +

Users

google reviews
4.6 Rating

Coba eta

arrow
PLATFORM PANGALUSNA

Naha Milih Kami

Antarbeungeut Speakatoo saderhana, nawiskeun kaluaran sora anu réalistis sareng konvérsi téks lancar kana pidato pikeun pangguna. Solusi sampurna pikeun Marketers, Pangarang, Guru, Siswa, Rojongan, Produsén Produk, jsb.

  • Gampang dianggo
  • Pangrojong sababaraha basa
  • Konversi ucapan anu akurat
  • harga affordable
Pangaruh sawangan hargaan
Speakatoo
Interface gampang
HD AI Sora
Integrasi API
Nilik Unlimited
SORA REALISTIS

99% Pamaké teu tiasa ngabédakeun sora AI & Manusa.

Nyonya

Dengekeun hiji awéwé nyaritakeun carita 'Gagak Haus' dina cara hirup.

Budak leutik

Ayeuna, ngadangu carita anu sami anu dicaritakeun ku sora budak leutik, disada sacara alami.

arrow

Jeung tebak naon! Duanana nyaéta sora AI!

arrow
Fitur

Tinjauan fitur

01
850 Voices
850 voices

Speakatoo gaduh 850 sora, nawiskeun aksen sareng nada anu variatif pikeun sintésis ucapan anu réalistis sareng pikaresepeun.

02
audio controls
Robah laju sora

Saluyukeun laju audio, nada, sareng polumeu. Unduh file MP3 sareng WAV nganggo kadali ucapan canggih.

03
130+ languages
130+ basa

Jelajah platform téks kana pidato kami, nampilkeun 850+ sora AI dina 130+ basa sareng rupa-rupa aksen.

04
accent
Aksen

Jelajahi rupa-rupa aksen sareng sora otentik Speakatoo pikeun carita sareng komunikasi.

05
Breathing pauses
Engapan rénghap

Ningkatkeun eusi audio anjeun kalayan épék pernapasan anu réalistis sareng ngareureuhkeun nganggo platform téks kana pidato kami.

06
interface
Interface gampang

Speakatoo ramah-pamaké, gampang pikeun nganapigasi, sareng diakui sacara lega pikeun fleksibilitasna dina sababaraha aplikasi.

07
File history
Sajarah File

Kami nyimpen log proyék, ngamungkinkeun anjeun ngaksés éta iraha waé, dimana waé pikeun genah sareng kalenturan anjeun.

08
preview
Preview

Speakatoo nawiskeun Preview 10 kecap pikeun gampang ningali, ngédit, sareng annotating tina sababaraha jinis file.

effects
ÉMOSI

Balukar Canggih

Tambahkeun émosi manusa kawas senang, sedih, ambek, bungah, harepan, newscast, shouting, engapan, ngadalikeun nada, sarta whispering pikeun pangalaman sora richer tur leuwih bernuansa.

  • Balukar Manusa Maju
  • Rate, Pitch & Volume Control
  • Tekenan & Nada adjustment
Ngadamel akun hargaan
HIJI ANALISIS KOMPARATIF

Naon ngajadikeun Speakatoo husus?

TTS séjén

other tts
  • Watesan Basa
  • Téhnologi luntur
  • Kustomisasi kawates
  • Kualitas Audio Lemah
  • Pangwangunan stagnan
  • Interfaces kompléks

Speakatoo

speakatoo product image
  • Ragam Basa
  • Kamajuan saraf
  • Pilihan kustomisasi
  • Kaluaran kualitas luhur
  • Perbaikan kontinyu
  • Pamaké-Friendly Interface
Usecase

Ngajalajah aplikasi urang

Social Media Videos

Média sosial

Jieun pidéo média sosial nganggo sora HD AI premium.

Speakatoo Text to Sppech Converter

E-dagang

Gampang nyieun video demo pikeun produk & jasa.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Podcasts

Nyiptakeun épisode podcast anu otomatis sareng pikaresepeun.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Pamakéan komérsial

Ngahasilkeun iklan sora sareng kontén promosi sacara lancar.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Buku audio

Ngarobah buku tulisan kana format kecap lisan.

Speakatoo Text to Sppech Converter

E-Learning

Nepikeun bahan atikan anu interaktif, dipandu sora.

Text to Sppech Converter

Penjualan

Ningkatkeun pitches jualan kalawan sora otomatis.

Text to Sppech Converter

Ngarojong

Nyadiakeun pangrojong palanggan sareng réspon IVR otomatis.

Text to Sppech Converter

Dokuméntasi

Nyaritakeun dokumenter kalayan sora sora profésional.

Sampel Sora

Sawangan sora Sunda

  Jajang
  Tuti
LÉNGKAH

Kumaha cara ngarobah téks Basa Sunda kana Pidato?

1. Pilih basa Sunda

Pilih basa Sunda tina daptar atanapi alami konvérsi téks kana pidato Speakatoo dina 130+ basa.

2. Pilih sora naon waé

Pilih nada sora, tilik, sareng togél antara pilihan pikeun milarian anu leres sateuacan ngarobih téks kana ucapan.

3. Ketik eusi Anjeun

Tempelkeun atanapi ketik eusi téks anjeun pikeun konvérsi dina wates karakter.

4. Saluyukeun épék sora

Saluyukeun Laju, Pitch, atanapi Volume dina Kontrol Audio. Larapkeun épék sora sapertos Ambek, Riang, Bungah, Ngagorowok, Berbisik, sareng seueur deui.

5. Pilih format file kaluaran

Jieun file kaluaran dina format sapertos mp3, wav, mp4, ogg, sareng flac. Pilih format anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

6. Klik Synthesize & Download

Generator sora AI kami bakal ngarobih téks anjeun janten audio kualitas luhur dina ngan sababaraha detik. Anjeun tiasa ngaunduh file audio anjeun tina daptar.

tts

Pricing Plans

1000 characters FREE per month on Sign-up! No Card Required!

payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method

Basic

USD 9

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

  • 50,000 Characters Credit
  • 130+ Languages
  • 850+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Email/Ticket Support
Best Seller

Standard

USD 26

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

  • 200,000 Characters Credit
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Email/Ticket Support

Premium

USD 51

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

  • 700,000 Characters Credit
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Dedicated Support

Enterprise

USD 68

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

  • 1 Million Characters Credit
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Dedicated Support

Basic

USD 7

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

  • 50,000 Characters / Month
  • 130+ Languages
  • 850+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Email/Ticket Support
Buy Now
Best Seller

Standard

USD 21

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

  • 200,000 Characters / Month
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Email/Ticket Support
Buy Now

Premium

USD 41

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

  • 700,000 Characters / Month
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Dedicated Support
Buy Now

Enterprise

USD 54

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

  • 1 Million Characters / Month
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Dedicated Support
Buy Now

Kawijakan ngabalikeun duit

Ngarasakeun katengtreman pikiran sareng kawijakan uih deui 30 dinten kami, mastikeun kapuasan sareng kalenturan pikeun sadaya pameseran anjeun.

Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter

Esteemed by Users in 120+ Countries.

Esteemed by Users
Need Help?
shape-1 shape-2 shape-3 shape-4 shape-5
Testimonials

Happy Users

sharanya-sinha
Sharanya Sinha

Great text to speech support, easy dashboard to use, best affordable plans.

anmol-kukreja
Anmol Kukreja

great tool for professional use and very responsive support team. kudos!

kundan-nandan
Kundan Nandan

The best text to speech tool, additionally this tool has all best voices plus the pricing is also really good.

priyanshu-verma
Priyanshu Verma

Real nice voices, specially Punjabi and Kannada. Completely Satisfied.

Our Esteemed Clients

tata-project
big-basket
accenture
holiday-inn-express
expedia-group
lsib
Schneider-electric
abbott
mx-player
simc
Deloitte-logo
infosys-logo
Compatibility

Compatible with all Platforms

instagram
youtube
Facebook
tiktok
audacity
imovie
linkedin
Gaduh Patarosan

Patarosan remen naroskeun

Platform Sundanese Text to Speech Speakatoo's ngarobah téks basa Sunda jadi sora manusa, ngamungkinkeun pamaké nyieun file audio sora tina téks anu diketik. File ieu tiasa dianggo dina e-learning, produksi video, presentasi, sareng seueur deui.

Speakatoo mangrupikeun alat mandiri platform anu tiasa diaksés ngalangkungan browser wéb dina alat naon waé, kalebet komputer desktop, laptop, tablet, sareng smartphone. Salami anjeun gaduh sambungan internét anu tiasa dipercaya sareng browser anu cocog, anjeun kedah tiasa ngagunakeun jasa éta.

Leres, Speakatoo ngadukung SSML (Speech Synthesis Markup Language), ngamungkinkeun paramèter-parameter sapertos laju, nada sareng volume. Ieu ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun kaluaran audio nurutkeun preferensi husus Anjeun.

Leres, text to speech Speakatoo ngadukung sababaraha basa salian ti basa Sunda. Platform kami ayeuna ngadukung langkung ti 130 basa sareng 850 sora, kalebet Cina, Spanyol, Jerman, Swedia, Perancis sareng seueur deui.

Speakatoo sapinuhna ngadukung SSML, ngamungkinkeun para pangguna pikeun nyaluyukeun parameter ucapan sapertos laju, nada sareng volume. Fitur ieu nawiskeun pilihan kontrol sareng kustomisasi anu langkung ageung pikeun audio anu dihasilkeun.

Tangtu! Speakatoo mangrupikeun pilihan anu saé pikeun sababaraha aplikasi profésional. Éta tiasa dianggo dina platform média sosial, platform e-learning, proyék voice-over, sistem dukungan palanggan otomatis, sareng seueur deui.

Explore More

Additional Text To Speech Voices