Free Plan includes 1000 Characters/Month

Speakatoo has gained love and trust worldwide.

400K +

Users

google reviews
4.6 Rating

Coba

arrow
PLATFORM paling apik

Apa Pilih Kita

Antarmuka Speakatoo prasaja, nyedhiyakake output swara sing realistis lan konversi teks menyang wicara sing lancar kanggo pangguna. Solusi sing sampurna kanggo Pemasar, Penulis, Guru, Siswa, Dhukungan, Pembuat Produk, lsp.

  • Gampang digunakake
  • Dhukungan macem-macem basa
  • Konversi wicara sing akurat
  • Rega terjangkau
Pratinjau Efek rega
Speakatoo
Antarmuka sing gampang
HD AI Voices
AIntegrasi API
Pratayang Unlimited
Swara Realistis

99% Pangguna ora bisa mbedakake swara AI & Manungsa.

Nyonya

Rungokake wong wadon nyritakake crita 'Gagak Ngelak' kanthi cara urip.

Bocah

Saiki, krungu crita sing padha dicritakake ing swara bocah, muni banget alami.

arrow

Lan guess apa! Loro-lorone swara AI!

arrow
FITUR

Ringkesan fitur

01
850 Voices
850 swara

Speakatoo nduweni 850 swara, menehi aksen lan nada sing beda-beda kanggo sintesis wicara sing nyata lan menarik.

02
audio controls
Ngganti kacepetan swara

Setel tingkat audio, nada, lan volume. Download file MP3 lan WAV nggunakake kontrol wicara sing luwih maju.

03
130+ languages
130+ basa

Jelajahi platform text to speech kita, sing nampilake 850+ swara AI ing 130+ basa lan macem-macem aksen.

04
accent
Aksen

Jelajahi macem-macem aksen lan swara asli Speakatoo kanggo crita lan komunikasi.

05
Breathing pauses
Ambegan mandheg

Ningkatake konten audio kanthi efek ambegan sing nyata lan ngaso nggunakake platform teks menyang pidato.

06
interface
Antarmuka sing gampang

Speakatoo iku pangguna-loropaken, gampang dilayari, lan diakoni kanthi akeh amarga fleksibilitas ing macem-macem aplikasi.

07
File history
Riwayat berkas

Kita nyimpen log proyek, ngidini sampeyan ngakses kapan wae, ing ngendi wae kanggo penak lan keluwesan.

08
preview
Pratinjau

Speakatoo nawakake Pratinjau 10 tembung kanggo gampang ndeleng, nyunting, lan menehi anotasi saka macem-macem jinis file.

effects
EMOSI

Efek Lanjut

Tambah emosi manungsa kaya seneng, sedih, duka, bungah, ngarep-arep, warta, bengok-bengok, ambegan, kontrol timbre, lan bisik-bisik kanggo pengalaman swara sing luwih sugih lan luwih apik.

  • Efek Manungsa Lanjut
  • Rate, Nada & Kontrol Volumet
  • Emphasis & Imbuhan Nada
Nggawe akun rega
Analisis Perbandingan

Apa sing nggawe Speakatoo khusus?

TTS liyane

other tts
  • Watesan Basa
  • Teknologi lawas
  • Kustomisasi winates
  • Kualitas Audio Kurang
  • Pembangunan Stagnant
  • Antarmuka Komplek

Speakatoo

speakatoo product image
  • Ragam Basa
  • Neural Advance
  • Pilihan Kustomisasi
  • Output Berkualitas Tinggi
  • dandan terus-terusant
  • Antarmuka prasaja
Kasus panggunaan

Njelajah aplikasi kita

Social Media Videos

Media sosial

Gawe video media sosial kanthi swara AI HD premium.

Speakatoo Text to Sppech Converter

E-dagang

Gawe video demo kanthi gampang kanggo produk & layanan.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Podcast

Gawe episode podcast sing otomatis lan nyenengake kanthi gampang.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Panggunaan komersial

Gawe iklan swara lan konten promosi kanthi lancar.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Buku audio

Ngonversi buku sing ditulis dadi format tembung sing diucapake.

Speakatoo Text to Sppech Converter

E-Learning

Ngirim materi pendidikan interaktif lan dipandu swara.

Text to Sppech Converter

Dodolan

Ningkatake lapangan penjualan kanthi swara otomatis.

Text to Sppech Converter

Nyokong

Nyedhiyani dhukungan pelanggan kanthi respon IVR otomatis.

Text to Sppech Converter

Dokumentasi

Nyritakake dokumenter kanthi swara swara profesional.

Sampel swara

Pratinjau swara jawa

  Dimas
  Siti
Langkah

Kepiye carane ngowahi Teks Javanese dadi Wicara?

1. Milih basa Jawa

Pilih basa Jawa saka dhaptar utawa rasakake teks Speakatoo dadi konversi wicara ing 130+ basa.

2. Pilih swara apa wae

Pilih nada swara, pratinjau, lan pilih pilihan kanggo nemokake sing bener sadurunge ngowahi teks dadi wicara.

3. Ketik konten sampeyan

Tempel utawa ketik isi teks kanggo konversi ing watesan karakter.

4. Nyetel efek swara

Setel Tingkat, Nada, utawa Volume ing Kontrol Audio. Gunakake efek swara kayata Angry, Cheerful, Excited, Shouting, Whispering, lan liya-liyane.

5. Pilih format file output

Gawe file output ing format kaya mp3, wav, mp4, ogg, lan flac. Pilih format sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

6. Klik Synthesize & Download

Generator swara AI kita bakal ngowahi teks sampeyan dadi audio kualitas dhuwur mung sawetara detik. Sampeyan bisa ndownload file audio saka dhaptar.

tts

Pricing Plans

1000 characters FREE per month on Sign-up! No Card Required!

payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method

Basic

USD 9

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

  • 50,000 Characters Credit
  • 130+ Languages
  • 850+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Email/Ticket Support
Best Seller

Standard

USD 26

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

  • 200,000 Characters Credit
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Email/Ticket Support

Premium

USD 51

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

  • 700,000 Characters Credit
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Dedicated Support

Enterprise

USD 68

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

  • 1 Million Characters Credit
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Dedicated Support

Basic

USD 7

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

  • 50,000 Characters / Month
  • 130+ Languages
  • 850+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Email/Ticket Support
Buy Now
Best Seller

Standard

USD 21

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

  • 200,000 Characters / Month
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Email/Ticket Support
Buy Now

Premium

USD 41

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

  • 700,000 Characters / Month
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Dedicated Support
Buy Now

Enterprise

USD 54

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

  • 1 Million Characters / Month
  • 130+ Languages
  • 1000+ Premium AI Voices
  • Human Emotions
  • Add Background Music
  • API Support
  • Commercial Rights
  • Dedicated Support
Buy Now

Kebijakan mbalekaken

Seneng katentreman atine karo kabijakan bali 30 dina, njamin kepuasan lan keluwesan kanggo kabeh tuku.

Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter

Esteemed by Users in 120+ Countries.

Esteemed by Users
Need Help?
shape-1 shape-2 shape-3 shape-4 shape-5
Testimonials

Happy Users

sharanya-sinha
Sharanya Sinha

Great text to speech support, easy dashboard to use, best affordable plans.

anmol-kukreja
Anmol Kukreja

great tool for professional use and very responsive support team. kudos!

kundan-nandan
Kundan Nandan

The best text to speech tool, additionally this tool has all best voices plus the pricing is also really good.

priyanshu-verma
Priyanshu Verma

Real nice voices, specially Punjabi and Kannada. Completely Satisfied.

Our Esteemed Clients

tata-project
big-basket
accenture
holiday-inn-express
expedia-group
lsib
Schneider-electric
abbott
mx-player
simc
Deloitte-logo
infosys-logo
Compatibility

Compatible with all Platforms

instagram
youtube
Facebook
tiktok
audacity
imovie
linkedin
Duwe Pitakonan Apa wae

Pitakonan sing Sering Ditakoni

Speakatoo minangka piranti lunak teks kanggo wicara (TTS) sing ngowahi isi teks dadi swara kaya Manungsa. Kanthi tembung liyane, ngidini pangguna ngasilake file audio swara komputerisasi saka teks sing diketik. File kasebut bisa digunakake ing macem-macem aplikasi kayata e-learning, produksi video lan audio, presentasi, lan liya-liyane.

Speakatoo minangka platform konversi Text to Speech berbasis AI sing misuwur amarga pengalaman kualitas ing babagan Standar Produk uga Dhukungan Pelanggan sing paling apik. Ing Speakatoo, sampeyan entuk 100% pengalaman Voiceover Manungsa Nyata.

Ya, swara AI Speakatoo dirancang kanggo ngirim emosi, empati, lan simpati manungsa. Iki nambah pengalaman ngrungokake sakabèhé lan nggawe wicara sing digawe luwih alami lan narik kawigaten.

Ya, text to speech Speakatoo ndhukung sawetara basa saliyane basa Jawa. Platform kita saiki ndhukung luwih saka 130 basa lan 850 swara, kalebu Cina, Spanyol, Jerman, Swedia, Prancis lan liya-liyane.

Speakatoo API nyedhiyakake macem-macem fitur lan fungsi. Iki ngidini pangembang ngirim teks kanggo konversi menyang wicara, milih saka macem-macem swara AI, lan njupuk file audio sing digawe ing format MP3. API nawakake keluwesan lan kontrol kanggo nggabungake kemampuan Speakatoo's Text to speech menyang aplikasi sampeyan.

mesthi! Speakatoo minangka pilihan sing apik kanggo macem-macem aplikasi profesional. Bisa digunakake ing platform media sosial, platform e-learning, proyek voice-over, sistem dhukungan pelanggan otomatis, lan liya-liyane.

Explore More

Additional Text To Speech Voices