Free Plan includes 1000 Characters/Month

Speakatoo has gained love and trust worldwide.

400K +

Users

google reviews
4.6 Rating

Пробај

arrow
НАЈДОБРАТА ПЛАТФОРМА

Зошто изберете нас

Интерфејсот на Speakatoo е едноставен, нуди реалистичен излез на глас и беспрекорна конверзија од текст во говор за корисниците. Совршени решенија за маркетери, автори, наставници, студенти, поддршка, креатори на производи итн.

 • Лесен за користење
 • Поддршка за повеќе јазици
 • Точна конверзија на говорот
 • прифатлива цена
Преглед на ефекти Цените
Speakatoo
Лесен интерфејс
HD AI гласови
АПИ интеграција
Неограничен preview
РЕАЛЕН ГЛАС

99% од корисниците не можат да разликуваат ВИ и човечки глас.

дама

Слушајте како една дама ја раскажува приказната за „Жедната врана“ на реален начин.

Дете

Сега, слушнете ја истата приказна раскажана со детски глас, звучи сосема природно.

arrow

И погоди што ! И двајцата се гласови на вештачка интелигенција!

arrow
Одлики

Преглед на карактеристики

01
850 Voices
850 voices

Speakatoo има 850 гласови, нудејќи различни акценти и тонови за реална, привлечна синтеза на говор.

02
audio controls
Променете ја брзината на гласот

Прилагодете ја брзината на звукот, висината и јачината на звукот. Преземете MP3 и WAV датотеки користејќи напредни контроли за говор.

03
130+ languages
130+ јазици

Истражете ја нашата платформа од текст во говор, со над 850 гласови со вештачка интелигенција на 130+ јазици и различни акценти.

04
accent
Акценти

Истражете ги различните акценти и автентичните гласови на Speakatoo за раскажување приказни и комуникација.

05
Breathing pauses
Дишењето паузира

Подобрете ја вашата аудио содржина со реални ефекти за дишење и паузи користејќи ја нашата платформа од текст во говор.

06
interface
Лесен интерфејс

Speakatoo е лесен за користење, лесен за навигација и широко познат по својата разновидност во различни апликации.

07
File history
Историја на датотека

Ние складираме проектни дневници, овозможувајќи ви да пристапите до нив во секое време, насекаде за ваша погодност и флексибилност.

08
preview
Preview

Speakatoo нуди преглед од 10 зборови за лесно гледање, уредување и забележување на различни типови датотеки.

effects
ЕМОЦИИ

Напредни ефекти

Додајте човечки емоции како што се среќни, тажни, лути, возбудени, надежни, вести, викање, дишење, контролирање на темброт и шепотење за побогато и понијансирано звучно искуство.

 • Напредни човечки ефекти
 • Контрола на стапка, висина и јачина на звук
 • Нагласување и прилагодување на тонот
Креирај сметка Цените
КОМПАРАТИВНА АНАЛИЗА

Што го прави Speakatoo посебен?

Други ТТС

other tts
 • Јазично ограничување
 • Застарена технологија
 • Ограничено прилагодување
 • Низок квалитет на звукот
 • Стагнантен развој
 • Комплексни интерфејси

Speakatoo

speakatoo product image
 • Јазична разновидност
 • Неврален напредок
 • Опции за приспособување
 • Излез со висок квалитет
 • Континуирано подобрување
 • Кориснички интерфејс
Случај за употреба

Истражување на нашите апликации

Social Media Videos

Социјални медиуми

Направете видеа од социјалните мрежи со врвни HD AI гласови.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Е-трговија

Лесно креирајте демо видеа за производи и услуги.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Поткасти

Креирајте привлечни автоматски подкасти без напор.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Комерцијална употреба

Беспрекорно генерирајте гласовни реклами и промотивни содржини.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Аудиокниги

Претворете ги напишаните книги во формати на говорен збор.

Speakatoo Text to Sppech Converter

Е-учење

Обезбедете интерактивни гласови за образовни материјали.

Text to Sppech Converter

Продажба

Подобрете ги продажните терени со автоматизирани гласови.

Text to Sppech Converter

Поддршка

Обезбедете корисничка поддршка со автоматизирани IVR одговори.

Text to Sppech Converter

Документарец

Раскажувајте документарни филмови со професионален глас.

ПРИМЕРОК ЗА ГЛАС

Preview на македонски гласови

  Александар
  Марија
ЧЕКОРИ

Како да конвертирате македонски текст во говор?

1. Изберете го македонскиот јазик

Изберете го македонскиот јазик од списокот или искусете ја конверзијата од текст во говор на Speakatoo на 130+ јазици.

2. Изберете кој било глас

Изберете гласовен тон, прегледајте го и префрлете се помеѓу опциите за да ја пронајдете вистинската пред да го претворите текстот во говор.

3. Напишете ја вашата содржина

Залепете или напишете ја вашата текстуална содржина за конверзија во рамките на лимитот на знаци.

4. Прилагодете гласовни ефекти

Прилагодете ја брзината, висината или јачината на звукот во контролата на звукот. Применете гласовни ефекти како што се лути, весели, возбудени, викање, шепотење и многу повеќе.

5. Изберете формат на излезна датотека

Креирајте излезни датотеки во формати како mp3, wav, mp4, ogg и flac. Изберете го форматот што одговара на вашите потреби.

6. Кликнете на Synthesize & Download

Нашиот генератор на глас со вештачка интелигенција ќе го претвори вашиот текст во висококвалитетен звук за само неколку секунди. Можете да ја преземете вашата аудио датотека од списокот.

tts

Pricing Plans

1000 characters FREE per month on Sign-up! No Card Required!

payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method payment-method

Basic

USD 9

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

 • 50,000 Characters Credit
 • 130+ Languages
 • 850+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Email/Ticket Support
Best Seller

Standard

USD 26

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

 • 200,000 Characters Credit
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Email/Ticket Support

Premium

USD 51

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

 • 700,000 Characters Credit
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Dedicated Support

Enterprise

USD 68

(GST/Taxes Inclusive)

Pay As You Use !

 • 1 Million Characters Credit
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Dedicated Support

Basic

USD 7

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

 • 50,000 Characters / Month
 • 130+ Languages
 • 850+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Email/Ticket Support
Buy Now
Best Seller

Standard

USD 21

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

 • 200,000 Characters / Month
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Email/Ticket Support
Buy Now

Premium

USD 41

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

 • 700,000 Characters / Month
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Dedicated Support
Buy Now

Enterprise

USD 54

(GST/Taxes Inclusive)

Recurring every 1 month

 • 1 Million Characters / Month
 • 130+ Languages
 • 1000+ Premium AI Voices
 • Human Emotions
 • Add Background Music
 • API Support
 • Commercial Rights
 • Dedicated Support
Buy Now

Политика за рефундирање

Уживајте во мир со нашата политика за враќање од 30 дена, обезбедувајќи задоволство и флексибилност за сите ваши купувања.

Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter Speakatoo TTS Converter

Esteemed by Users in 120+ Countries.

Esteemed by Users
Need Help?
shape-1 shape-2 shape-3 shape-4 shape-5
Testimonials

Happy Users

sharanya-sinha
Sharanya Sinha

Great text to speech support, easy dashboard to use, best affordable plans.

anmol-kukreja
Anmol Kukreja

great tool for professional use and very responsive support team. kudos!

kundan-nandan
Kundan Nandan

The best text to speech tool, additionally this tool has all best voices plus the pricing is also really good.

priyanshu-verma
Priyanshu Verma

Real nice voices, specially Punjabi and Kannada. Completely Satisfied.

Our Esteemed Clients

tata-project
big-basket
accenture
holiday-inn-express
expedia-group
lsib
Schneider-electric
abbott
mx-player
simc
Deloitte-logo
infosys-logo
Compatibility

Compatible with all Platforms

instagram
youtube
Facebook
tiktok
audacity
imovie
linkedin
ИМАЈТЕ КАКВИ БИЛО ПРАШАЊА

Најчесто поставувани прашања

Speakatoo е софтвер од текст во говор (TTS) кој ја конвертира секоја текстуална содржина во природен глас како човек. Со други зборови, им овозможува на корисниците да генерираат компјутеризирани гласовни аудио датотеки од испишан текст. Овие датотеки може да се користат во различни апликации како што се е-учење, видео и аудио продукција, презентации и друго.

Speakatoo е најпопуларната платформа за конверзија текст во говор базирана на вештачка интелигенција, која е добро позната по своето квалитетно искуство во однос на стандардите за производи, како и најдобрата поддршка за корисници. Во Speakatoo, добивате 100% вистинско искуство со човечки глас.

Speakatoo целосно поддржува SSML, овозможувајќи им на корисниците фино да ги подесуваат параметрите на говорот, како што се брзината, висината и јачината на звукот. Оваа функција нуди поголема контрола и опции за прилагодување за генерираното аудио.

Да, текстот во говор на Speakatoo поддржува неколку јазици покрај македонскиот. Нашата платформа моментално поддржува над 130 јазици и 850 гласови, вклучувајќи кинески, шпански, германски, шведски, француски и многу повеќе.

Да, Speakatoo TTS поддржува REST API интеграција преку која можете да ги интегрирате нашите услуги со апликации или веб-локации од трети страни. Ве молиме погледнете ја нашата документација за повеќе референца.

Секако! Speakatoo е одличен избор за различни професионални апликации. Може да се користи во платформи за социјални медиуми, платформи за е-учење, проекти за гласовно пренесување, автоматизирани системи за поддршка на клиентите и многу повеќе.

Explore More

Additional Text To Speech Voices